Kör servicebil till och från arbetet

För den som jobbar med t.ex. montering, bygg, måleri eller dylikt är det svårt att tänka sig att arbetet skulle gå ihop utan en tjänstebil, eller servicebil som det också kan kallas, för att ta sig till de olika arbetsplatserna. Praktiskt nog finns det också möjligheter för den som arbetar med ett sådant fordon att använda denna bil till och från arbetsplatsen, vilket för de flesta leder till sparad tid jämfört med att åka kollektivt, och sparade pengar jämfört med att köra en privat bil. I många fall innebär detta dock att den som har en tjänstebil förmånsbeskattas för denna, men det finns undantag från regeln.

Så säger regelverket om beskattning av servicebilar

För att en bil ska räknas som en tjänstebil som inte bör förmånsbeskattas, så ska den ha sådan utrustning att den inte är lämplig för privat körning. Det kan röra sig om ett flertal olika sorters anordningar som används i arbetet. Bilen ska heller inte användas för andra resor än de som går mellan hemmet och arbetsplatsen. Den får dock lov att användas för att köra privata ärenden upp till 10 gånger per år, eller en sammanlagd sträcka på 100 mil per år. Det enklaste sättet att visa för arbetsgivaren att bilen inte har använts privat är att föra en färdlogg där mätarställningen noteras efter varje tur. Ett ytterligare kriterium för att få ha sin tjänstebil förmånsfritt är att arbetstagaren ibland behöver utgå från hemmet med servicebil för att utföra arbete, utan att passera den ordinarie arbetsplatsen.

Tips för att hålla koll på resorna med tjänstebilen

 • Använd en digital färdmätare. Dessa kan installeras i bilen och registrerar automatiskt bilens färd, utan att det krävs något utav föraren. En automatisk färdmätare är det absolut enklaste sättet för att hålla ordning på körningen.
 • Alternativt kan man ha ett block i bilen som man manuellt fyller i. Då bör man se till att få med klockslag för påbörjad och avslutad färd, körsträcka, mätarställning och vem som har kört bilen.
 • Om flera förare har tillgång till bilen är det också viktigt att identifiera vem som har kört bilen, antingen genom signering i loggboken, eller med hjälp av ett ID-bevis som kopplas till den digitala färdmätaren.

Servar både bilen och MC:n

Många fordonsägare har såväl en bil som en MC. Därför är det också fullt logiskt att det finns serviceverkstäder som erbjuder service på bägge dessa fordonstyper. För om du vill kunna lämna in både bilen och MC:n på en och samma verkstad behöver du hitta en bil & MC serviceverkstad.

Därför är det viktigt att du servar din bil och din MC

När din bil behöver servas är det viktigt att detta görs i tid. I annat fall riskerar bilen att skadas och kanske lämna dig i sticket när du behöver den som mest. Därför är det viktigt att du snarast möjligt ser till att den får sitt oljebyte och sin övriga service. För du vill ju trots allt att din bil fungerar så bra som möjligt och att den går att lita på!

Detsamma gäller förstås även för din MC. Många tillverkare av motorcyklar rekommenderar att man håller ett serviceintervall på omkring 300 mil. I samband med servicen kan verkstaden se över kedjan, luftfiltret, det elektriska och motoroljan. Andra delar av motorcykeln tar man istället hand om lite mer sällan efter behov. När du ska serva bilen eller MC:n gör du lämpligast detta hos en bil & MC-serviceverkstad. Nedan kan du läsa mer om vilka märken en sådan vanligtvis kan serva.

Dessa märken kan din bil & MC-serviceverkstad serva

Oavsett om du är i behov av en felsökning på din bil eller MC för att se vad som är fel – en vanlig service eller en reparation – kan en bil & MC-verkstad hjälpa dig med detta. En verkstad kan hjälpa dig med följande klassiska bilmärken:

 • Volvo
 • Audi
 • Renault
 • Skoda
 • SAAB
 • Peugeot
 • Volkswagen

De servar även motorcyklar såsom:

 • Honda
 • Suzuki
 • Harley Davidson
 • BMW
 • Kawasaki

Det spelar ingen roll vilket märke din bil eller motorcykel har eftersom endast originaldelar används. Dessutom används endast den rätta utrustningen för att din bil eller MC ska återfå sitt toppskick. Verkstaden arbetar och följer även den specifika tillverkarens rekommendationer för att servicen och/eller reparationen ska bli så bra som möjligt.

Dessutom lämnas även frikostiga garantier på reservdelarna som används i arbetet och även själva utförandet. Detta för att du som kund ska kunna vara trygg med att lämna din bil eller MC till en bil & MC-verkstad och veta att du återfår den i gott skick.

Så går det att skrota bilen gratis i Stockholm

I de flesta kommuner är det kostnadsfritt att skrota bilen – så även i Stockholm stad. Tack vare detta minimeras antalet skrotbilar som annars skulle ”dumpas” i naturen. Processen är mycket enkel och beskrivs nedan:

Skrota bilen i Stockholm – Steg för steg

Processen kan skilja något mellan olika bilskrotar. Men i grunden går det till på liknande sätt:

 • Boka en hämtning
  Första steget för att skrota bilen i Stockholm är att boka upphämtning av bilen. Det sker enklast via den webbtjänst som många skrotar tillhandahåller. I webbformuläret anges exempelvis namn, fordonets regnr, var den står samt om bilen är komplett eller inte. Skulle inte bilskroten ha möjligheten att hämta bilen den dag som önskas kan samma förfrågan skickas till en annan bilskrot i Stockholm då det finns flera att välja på.
 • Hämtas även om du inte är hemma
  Personen som lagt beställningen måste inte vara hemma och överlämna bilen vid hämtning. Både överlämning av eventuella nycklar samt registreringsbevis går att ordna på annat sätt. Däremot är det viktigt att detta sker eftersom bilskroten annars inte får ta bilen. Det krävs alltså att den person som beställer (eller lämnar över bilen) har både registreringsbevis och ID-handling.
 • (Beställa nytt registreringsbevis)
  Om personen inte har något registreringsbevis behöver ett nytt beställas från Transportstyrelsen. Enklast sker detta via hemsidan men det går även att ringa till myndigheten och göra denna beställning.
 • Mottagningsbevis och äganderätt
  När bilen lämnas över ger bilskroten ett mottagarbevis – kan liknas med kvitto. Det innebär även att äganderätten övergår till bilskroten. Därefter tar de ansvaret att ta hand om återvinning och återbruk av fordonet.

Vad händer sedan?

Bilarna demonteras med målet att återvinna så mycket som möjligt. Efter att farliga syror, batterier och elektronik har tagits bort kan metallen pressas ihop och sedan skickas till återvinning via ett smältverk.

Att skrota bilen handlar alltså inte enbart om hjälpen att bli av med den. Det handlar framförallt om att bilen blir återvunnen på ett så säkert sätt som möjligt. Detta för att minimera att skadliga ämnen åker ut i naturen.

Liknande process oavsett bilskrot

Processen ovan är en sammanfattning av hur en bilskrot i Stockholm arbetar. Visserligen kan processen variera något mellan olika företag men i grunden handlar det alltså om att bilen kan hämtas gratis och sedan tas hand om för att minimera dess miljöpåverkan.

Andra alternativ till Abax

Det är vanligt att man behöver installera en automatisk körjournal när man till exempel kör en tjänstebil för att dokumentera ens körning. När man behöver en automatiskt körjournal är Abax ofta det företaget man köper ifrån. Däremot så finns det fler företag som gör elektroniska körjournaler till både ett bättre pris och med fler funktioner. Vad erbjuder de andra företagen och vilka är fördelarna?

Prisskillnad och valmöjligheter

Pengar är alltid en viktig faktor när man ska köpa något, man vill ju ha något som är värt pengarna. Däremot så finns det många företag, som Abax, som säljer sina produkter för ett alldeles för dyrt pris. Det finns andra märken på körjournaler som har mycket lägre pris, mindre än hälften av månadskostnaden för Abax, samtidigt som de körjournalerna har exakt samma egenskaper och funktioner. Dessutom så erbjuder andra märken fler valmöjligheter när man köper deras produkt än vad Abax gör. Det innebär att de ger möjligheten att köpa olika slags komponenter och GPS-enheter som kan monteras på flera olika delar av bilen.

Deras olika enheter kan monteras på:

 • ODB-uttaget
 • Cigarettändaruttaget
 • På batteriet
 • Som fristående enhet

Det ger kunden en valmöjlighet som Abax inte erbjuder samtidigt som man informeras om de olika platsernas för – och nackdelar.

Trovärdiga företag som Abax

Anledningen till att många köper Abax är för att det är ett känt märke och man känner tillit till dem. Därför är det viktigt att hitta seriösa och trovärdiga företag som alternativ till Abax. Det kan man göra genom att kolla på några olika saker. Det första man bör undersöka om företagen är, är ifall de är ISO-certifierade. Den certifieringen är en kvalitetscertifiering och en informationssäkerhets-certifiering. Det innebär att de företag som har ISO-certifieringen har hög kvalité och har bra sekretess och säkerhet för sina kunder. Det andra man bör se om företaget har är transparens. Trovärdiga företag ska vara transparenta med sina kunder och ge dem sann information om sina produkter utan att höja priset. En trovärdig säljare kan kännetecknas på att den inte är för positiv till produkten utan visar vilka nackdelar/problem som kanske finns samt att den erbjuder ett rimligt pris.

Fakta om Paydrive bilförsäkring

Visste du att det i Sverige är lag på att ha trafikförsäkring? En sådan försäkring ersätter personskador och skador på annan egendom. Däremot ger denna typ av försäkring inget skydd för din egen bil. Därför kan det vara nödvändigt att skaffa ytterligare försäkring för detta. Paydrive Bilförsäkring erbjuder extra skydd i två olika varianter av försäkringar, nämligen halvförsäkring och helförsäkring. Med en smart bilförsäkring som har digitalt fokus erbjuder de en helt ny typ av bilförsäkring på marknaden som gör att du kan köra säkert ute på vägarna.

Om företaget Paydrive

Paydrive är ett företag som är en del av det stora försäkringsbolaget Gjensidige. Gjensidige är från början ett norskt företag som etablerat sig runtom i Norden. Idag är de ett av Nordens ledande försäkringsbolag. Paydrive startades för sju år sedan, år 2013, och har fått godkännande av Finansinspektionen. Dessutom är de godkända att använda telematik i företaget, vilket godkändes av Datainspektionen. Som nämnt förut arbetar företaget med en digital plattform, och dessutom med en “bilbox” som ska pluggas in i bilen för att läsa av din kördata.

Paydrive Bilförsäkring innebörd

Bilförsäkringen som Paydrive erbjuder innebär att du som förare kommer plugga in en liten apparat i din bil. Detta görs enkelt och apparaten, “bilboxen”, kan sättas var som helst. Den samlar kördata för att sen kunna räkna ut din premie. En förare som kör alldeles för fort lider nämligen större risk för olyckor, vilket innebär större risk för utbetalning från företaget. Denna box är alltså ett sätt att ge lägre kostnad för kunden under ansvar. Försäkringen erbjuds som sagt i två varianter. 

Halvförsäkringen innefattar:

 • Trafikförsäkring
 • Delkaskoförsäkring, vilket bland annat ger skydd för skador både andras och egen räkning.

Helförsäkringen inkluderar även :

 • Vagnskadeförsäkring, vilket täcker skador på din bil.

Fördelar

Fördelarna med Paydrive bilförsäkring är många. Som en del av ett av Nordens största försäkringsbolag och nästan tio år i branschen är de ett mycket tillförlitligt företag. Dessutom är de moderna och anpassar sig efter tiden genom sin digitala plattform. Exempelvis så kan elbilar av märket Tesla kopplas upp till kördata utan en bilbox, tack vare denna digitalisering. Men, den absolut största fördelen är naturligtvis det faktum att kunden själv bestämmer försäkringspremien genom sin körning, vilket ger en stor frihet för kunden.

Mckläder är så mycket mer än skinnstället

Mckläder förknippas ofta enbart med skinnjacka eller skinnställ. Men butiker med bredare utbud har betydligt fler plagg än dessa. Utöver skinn används mycket ofta kevlar för att skapa det extra skydd som dessa kläder behöver ha. Ett par exempel visar detta:

Kevlarskjorta

En kevlarskjorta kan se ut som en vanlig flanellskjorta men ha ett betydligt större skydd. Det är vanligt att dessa mckläder har CE-godkända skydd vid ryggen, armbågarna och axlarna. Detta betyder däremot inte att skjortans ryggskydd kan likställas med ett klassiskt ryggskydd. Däremot är plagget förstärkt för att klara mer påfrestningar. Som med andra mckläder är det alltså viktigt att köpa en så stor modell så att ryggskydd, eller andra skydd, får plats under.

Kevlarjeans

I likhet med skjortan ser kevlarjeans ut som ett vanligt plagg. Men här finns ett extra skydd tack vare att det har extra skydd av kevlar. Förstärkningar kan exempelvis sitta på höfter, yttersidan av benen samt på baken. Ett par av dessa modeller har flyttbara skydd och stretchtyg.

Kevlarhoodie

Hoodie kanske inte är det plagg som först och främst förknippas med mckläder – men även här finns kevlarförstärkta plagg. Utseendemässigt ser de ut som klassisk hoodie men skyddet är betydligt större. Kom ihåg att läsa i produktbeskrivningen gällande vilket skydd som ges. Flera av de som erbjuds på den svenska marknaden CE godkända skydd på Level 1 skyddsnivå. I likhet med jeansen kan ofta skydden tas bort om tröjan önskas användas utan skydd.

Scull Cap

Scull Cap är en skinnmössa med en design som förknippas med motorcykelkulturen. Ett klassiskt plagg som kan användas under hjälmen – eller efter att dagens tur är slut.

Tips till rätt Mckläder

 • Skinnställ, ryggskydd och hjälm
  Oavsett om kevlarförstärkta plagg används så når de inte upp till det skydd som klassiska mckläder ger via skinnstället. Dessutom ska alltid hjälm användas enligt lag och många rekommenderar ryggskydd för att minimera skador vid eventuell olycka. Det är däremot enbart lagkrav på hjälm.

 • Välj kvalité
  En mcjacka är inte enbart en jacka. Det kan vara en livförsäkring. Välj därför kvalité och granska plaggen mycket noga om de köps begagnade.

 • Köpa hjälm begagnat?
  Det finns de som hävdar att en hjälm aldrig bör köpas begagnad eftersom det är omöjligt att veta hur mycket den utsatts för stötar och därmed vilket skydd som ges. Andra anser att det beror på i vilken utsträckning som hjälmen kommer att användas och i vilka farter.

Boka bilservice i Västerås – tänk på det här

Boka bilservice i Västerås – tänk på det här

Vissa har stenkoll på milen medan andra förvånas lika mycket varje gång bilen meddelar att det är dags för service. Många åker till första bästa verkstad men det finns anledning att tänka till. För att boka och genomföra en bilservice i Västerås är det klokt att kolla igenom utbudet av verkstäder innan man bokar sin tid. Varför? Svaret finner du nedan.

Många verkstäder erbjuder bilservice i Västerås

Att hitta en verkstad som erbjuder bilservice i Västerås är inga problem, det finns nämligen ett väldigt stort utbud. Det kan vara både bra och dåligt – bra för att det troligen inte är långt till närmsta verkstad och dåligt för att det kan vara svårt att veta vilken man ska välja.

Det första att kolla upp är vilka verkstäder som erbjuder service för det aktuella bilmärket. Vissa tar sig an alla märken medan andra valt att begränsa sig.

Priserna kan skilja sig

För den som behöver genomföra en bilservice i Västerås bör också tänka på att kolla upp hur mycket det kommer att kosta. En bilservice kan skilja sig med hundratals kronor i pris, och varför betala mer än nödvändigt?

En del verkstäder har prisuppgifter på sina hemsidor medan man kan behöva ringa till andra för att be om det. Även om det känns som ett lite jobbigt projekt att kolla priserna hos flera olika verkstäder så kan det vara värt det – kanske speciellt för den som kör mycket och behöver göra service oftare.

Vad ingår?

Exakt vad som ingår i en bilservice kan skilja sig, dels beroende på hur många mil bilen har gått och vilken typ av service som är nödvändig just då. Men också för att olika verkstäder helt enkelt har olika ”servicescheman” som dom följer, vilket innebär att olika saker kan ingå och andra inte. Av den anledningen är det också viktigt att kolla upp det i förväg, så att man har det svart på vitt när man lämnar över sin bil.

Exempel på små men viktiga saker som ingår hos många, men inte hos alla:

 • Byte av torkarblad
 • Påfyllning spolarvätska

Visst är det enkelt att kontakta första bästa bilverkstad och bara rulla in för att få bilen servad när det är dags. Och det är givetvis inget fel med det men det är bra att vara medveten om att både priser och vad som ingår kan skilja sig mellan olika verkstäder.

Köra tjänstebil eller köra privatbil – vi hjälper dig

Idag är det väldigt vanligt att man tecknar en tjänstebil på företaget och åker runt med den så fort man ska på jobb eller åka några ärenden som kan dras på bolaget. Detta är framförallt väldigt vanligt i större företag som är i stort behov av olika typer av fordon, där tjänstebil då ofta kommer till stor hjälp och underlättar vid mycket bilkörande. Det finns goda möjligheter att både leasa, hyra och köpa tjänstebil i Stockholm idag, där många även erbjuder långtidsuthyrning utan bindningstid.

Däremot är det i vissa fall inte alls så förmånligt att teckna en tjänstebil, utan för vissa företagare kan det faktiskt vara mer lönsamt att köra sin privata bil även för ärenden som rör företaget. Vilket alternativ som är bäst beror helt på hur mycket och hur ofta företaget använder bilen, hur ofta man kör privat, samt den ekonomiska frågan. Vi reder ut om det är mer lönsamt att teckna tjänstebil eller att köra privat, och vad som gäller när!

Tjänstebil eller privatbil?

Som sagt så kan det vara lite av en process att förstå om det faktiskt är mer lönsamt att köra sin privata bil eller om det kan finnas en fördel i att teckna tjänstebil på företaget. Olika företag och olika behov ger såklart olika svar på frågan, men nedan försöker vi i alla fall reda ut vilket alternativ som är bäst i olika situationer.

När? Var? Hur?

Det allra första du kan fråga dig själv är egentligen hur stort behov du faktiskt har av en bil. Hur mycket kör du, hur ofta används den, kör du mycket i jobbet eller mest privat, skulle ditt företag klara av att finansiera en bil eller om är det mer lönsamt att göra det privat? Ju mer du kör för företaget desto mer ökar lönsamheten för att teckna en tjänstebil, medan om du kör mestadels privat inte kommer vara alls nödvändigt. Kan du lista ut just den här biten har du faktiskt kommit en bra bit för att få svar på frågan.

Fördelar och nackdelar

Nedan kommer en kort sammanfattning om de för- och nackdelar som finns med att ha en tjänstebil kontra att köra privat för företaget, samt om det för företaget är bättre att hyra eller köpa tjänstebilen på företaget. Som sagt finns det goda möjligheter att långtidshyra en tjänstebil i Stockholm till exempel, så välj det som passar dig!

Fördelar med att köra privatbil

 • Lönsamt om du kör lite bil för företaget
 • Ingen förmånsbeskattning

Nackdelar med att köra privatbil

 • Inga avdrag för service, underhåll och reparationer – privat kostnad
 • Mycket slitage på bilen – milersättning täcker inte det
 • Inte möjligt att göra avdrag för värdeminskning

Fördelar med tjänstebil på företaget – hyra/ leasa

 • Företaget slipper lån
 • 50% av moms på hyran är avdragsgill
 • Moms på driftkostnader är avdragsgill
 • Fast kostnad

Nackdelar med tjänstebil på företaget – hyra/ leasa

 • Du kan få betala skillnaden mellan restvärde och aktuellt marknadsvärde
 • Möjliga skador ska betalas vid återlämning
 • Ofta bindande avtal

Fördelar med tjänstebil på företaget – köpa

 • Fler valmöjligheter med bilen
 • Kan säljas vidare vid behov
 • Du bestämmer över bilen, möjligt att ändra något
 • Hel- eller halvförsäkring efter behov

Nackdelar med tjänstebil på företaget – köpa

 • Tar av företagets kapital
 • Du ansvarar för större reparationer, underhåll och service
 • Inget momsavdrag

Köpa en ny bil vs köpa en begagnad bil – vad är bäst?

Att många har ett intresse för bilar finns det ingen tvekan om. Intresset för bilar är stort, varierande och väldigt påtagligt, och i de allra flesta fall är det också en självklarhet att bilarna ska tas väl om hand med både det ena och det andra. Oavsett om man är intresserad av nya bilar, gamla bilar, begagnade bilar, ovanliga eller speciella bilar så finns det väldigt mycket att hitta, något som i sig har lett till att framförallt begagnade bilar har fått sig en frammarsch på marknaden. Idag finns det ett flertal företag som hyr ut begagnade bilar, där du exempelvis kan köpa eller hyra en begagnad bil i Karlstad. Självklart finns det både för- och nackdelar med att köpa både en begagnad bil och att köpa en ny bil. Vi har listan över dessa för- och nackdelar, så att ni kan få en tydligare uppfattning om vad som är bäst för er!

Köpa begagnad bil – fördelar och nackdelar

När det kommer till begagnade bilar så finns det väldigt många fördelar, samtidigt som det också finns vissa nackdelar. Däremot finns det otroliga valmöjligheter om du är intresserad av att köpa en begagnad bil i Karlstad eller någon annan stad som passar bättre. Vi har sammanfattat dem nedan.

Fördelar med att köpa begagnad bil

 • Bra pris
  Att köpa en begagnad bil innebär ofta att du kan få en bra bil till ett bra pris, där det också kan finnas goda möjligheter att pruta. Dessutom slipper du betala för värdeminskningen.
 • Tillhörande utrustning på köpet
  Utöver att få till ett bra pris och att du i vissa fall kan pruta så är det inte heller helt ovanligt att du kan få med tillhörande utrustning på köpet, så som dragkrok, mattor, vinterdäck, högtalare, och så vidare.
 • Fortsatt ihålligt värde
  Är du själv noggrann med att vårda och underhålla bilen ordentligt, samt om du är lite varsam med körandet kan du absolut få chansen att sälja bilen vidare när du känner dig redo för att skaffa något annat. Trots att den då har ett ”tredjehandsvärde” är det ofta rätt bra.
 • Trygga affärer hos bilhandlare
  Om du är intresserad av att köpa en begagnad bil i Karlstad finns det två alternativ; att gå via bilhandlare eller att köpa den av en privatperson. Bilhandlare är det absolut säkraste och smidigaste sättet, där du i vissa fall även kan få några garantier, ångerrätt, rätt papper, och så vidare.

Nackdelar med att köpa begagnad bil

 • Höga milmätartal innebär ofta höga servicekostnader
 • Stor risk att bli lurad eller blåst, både på pris och bilens funktion
 • Det finns falska annonser av falska bilägare
 • Risk för rostskador och andra åldersrelaterade problem

Fördelar med att köpa ny bil

Att köpa en ny bil kan var fördelaktigt när det gäller vissa saker, och mindre fördelaktigt för andra. Här har ni dem i en kortfattad lista:

 • Helt din stil – du själv väljer utseende, funktion och egenskaper
 • Tryggare köp med garantier och service/ hjälp från återförsäljaren
 • Möjlighet att få billigare försäkring efter dina önskemål
 • Bättre kvalité och färre besiktningar

Nackdelar med att köpa ny bil

 • En stor värdeminskning sker nästan direkt du sätter dig i bilen
 • Högre kostnad och dyrare tillägg
 • Lång leveranstid vid hög belastning, speciellt om du beställt egen design

Hur säljer jag bilen på ett snabbt och säkert sätt?

Är det så att du planerar att sälja din bil själv så finns det rätt många saker att fundera på. En vanlig process när du säljer bilen själv är att först göra en egen annons. Sedan måste du svara på telefonsamtal och mejl och dessutom se till så att betalningen sker på korrekt sätt. Det kan ta tid och det är lätt att råka ut för personer som vill luras. En bra lösning är att istället vända dig till vi köper din bil Norrköping. Det är enklare och det har många fördelar att sälja din bil i Norrköping.

Sälja bil på egen hand?

Om du ska sälja din bil på egen hand, så måste du först göra en egen annons och lägga ut. För att kunna fixa en bra annons så är det bra att veta vad du ska sätta för pris på din bil. Den frågan kan vara svår att svara på själv. Oftast så är det ju som så att bilen är inte lika mycket värd som då du förvärvade den. Dock kan du kolla olika sidor med annonser för att jämföra liknande bilar för att få ett hum om vad du kan ta för din. Sedan kan du även så klart använda en värderingstjänst på nätet. Efter du lagt upp din annons, med ett pris du är nöjd över, så kan du börja ta emot samtal eller mejl. Dock kan det ta lång tid. Potentiella köpare vill kolla på bilen, söka skavanker samt att många gärna prutar på priset. Sedan är det svårt att veta om köparen är seriös. Om du vill sälja din bil i Norrköping kan det vara värt att satsa på en förmedlare som köper din bil i Norrköping och det oavsett modell eller ålder.

Fördelar med att sälja bilen via bilförmedling

Du som sälja din bil i Norrköping, snabbt så väl som till bra pris, vänd dig till en bilförmedling som köper bil i Norrköping. En bilförmedlare har kunskaperna och verktygen för att få din bil såld på ett smidigt och snabbt sätt. Du får en värdering som överensstämmer med verkligheten samt betalt rätt så fort. Priset baseras oftast på olika faktorer. Dessa faktorer är ofta vad det är för bil, hur väl du har tagit hand om den och ålder på bilen. Med en bilförmedlare får du en snabb och säker hantering och garanterat en bra affär.